Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Baarn?

Als u op zoek bent naar een professioneel hoveniersbedrijf in Baarn dan bent u bij Kleter Tuinen op de juiste plek. Wij hebben een ruime ervaring van meer dan twintig jaar in de tuinenbranche. Ons hoveniersbedrijf bij Baarn is van alle markten thuis. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons deskundige team zorgen wij ervoor dat wij snel uw droomtuin realiseren.

Hoveniersbedrijf Baarn

Tuin laten aanleggen in Baarn?

Wilt u een tuin laten aanleggen in Baarn? Dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze hovenier komt dan eerst bij u langs voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek probeert hij een beeld te vormen van uw wensen, zodat hij u een passend tuinontwerp kan voorleggen. Het duurt ongeveer veertien dagen voordat u het tuinontwerp en de offerte ontvangt. Als u met het ontwerp en de offerte akkoord gaat, wordt er een datum vastgesteld om de tuin aan te leggen. Tijdens de aanleg van de tuin heeft u een vaste hovenier als aanspreekpunt. Deze streeft ernaar om uw tuin snel te realiseren.

Wij onderhouden uw tuin

Ons hoveniersbedrijf bij Baarn vindt dat een goed aangelegde tuin een vakkundig onderhoud nodig heeft. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij kunnen uw tuin een voorjaars- of najaarsbeurt geven. Verder is het ook mogelijk om een jaarcontract bij ons af te sluiten. Hiermee geeft u het totale tuinonderhoud uit handen.

Laat uw tuin renoveren

Is uw tuin verouderd of aan vernieuwing toe? Dan kunnen wij uw tuin renoveren. Hierbij voeren wij grote of kleine aanpassingen uit. Zelfs een kleine aanpassing kan al een groot effect op uw tuin hebben. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw terras vergroten, het tuingedeelte vernieuwen of uw gazon vervangen. Door een verandering ademt uw tuin een heel andere sfeer uit en kunt u hier weer van genieten.

Wilt u ons inzetten voor tuinaanleg in Baarn? Bel of mail ons nu!

Wilt u ons hoveniersbedrijf bij Baarn inzetten voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Bel of mail ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. Dit kunt u doen via 06 200 01 940 of info@kletertuinen.nl. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en spelen dan ook in op uw wensen. Ervaar zelf onze goede en snelle service en maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf in Baarn.