Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Hoogland?

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Hoogland, omdat u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen? Neem dan eens contact op met Kleter Tuinen. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf nabij Hoogland dat in al uw wensen voorziet op het gebied van tuinen. Benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze diensten.

Hoveniersbedrijf Hoogland

Wij realiseren uw droomtuin

Sinds onze oprichting, in 1995, hebben wij al tuinen onderhouden en aangelegd voor tientallen tevreden klanten in de regio Hoogland. Klanten komen keer op keer weer bij ons terug voor het onderhoud van hun prachtige tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring leggen wij iedere tuin perfect aan. Onze hoveniers zorgen er dan ook voor dat ze uw droomtuin realiseren.

Van alle markten thuis

Kleter Tuinen is een veelzijdig hoveniersbedrijf bij Hoogland. Wij verzorgen zowel diensten voor particulieren als voor bedrijven. Wij voeren diverse werkzaamheden uit. Zo kunt u ons onder meer inzetten voor:

Kortom, op het gebied van tuinen zijn wij dus van alle markten thuis.

Schakel ons in voor tuinaanleg

Als u ons inschakelt voor tuinaanleg dan komt onze hovenier eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en het oppervlak te bekijken. De eerste afspraak is geheel kosteloos. Aan de hand van dit gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw ideeën en wensen. Zo kan de hovenier een ontwerp en offerte opstellen. Als u hiermee akkoord gaat dan prikt hij, samen met u, een datum om de tuin van uw dromen te realiseren.

Een netjes onderhouden tuin

Een goed aangelegde tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij kunnen een voorjaars- of najaarsbeurt voor u uitvoeren. U geeft het totale onderhoud dan uit handen. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. U bent er dan zeker van dat uw tuin er altijd netjes uitziet.

Wilt u een afspraak maken met ons in Hoogland? Bel ons nu!

Wilt u dat ons hoveniersbedrijf in Hoogland bij u langskomt voor tuinonderhoud of het aanleggen van een tuin? Neem dan nu contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via info@kletertuinen.nl of bel naar 06 200 01 940. Kleter Tuinen is een servicegericht hoveniersbedrijf. Zo luisteren wij goed naar uw wensen en zullen wij hierop inspelen. Ons hoveniersbedrijf in Hoogland garandeert u dan ook dat wij voor u een droomtuin realiseren.