Op zoek naar een professionele hovenier?

Bent u op zoek naar een professionele hovenier? Dan vindt u deze bij Kleter Tuinen. Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat al uw wensen op het gebied van tuinen voor u realiseert. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om het aanleggen, onderhouden of renoveren van een tuin. Wij doen het allemaal. Bezoek snel onze website en kom direct meer te weten over de diensten die wij aanbieden.

Ruim twintig jaar ervaring

Kleter Tuinen is opgericht in 1995. Wij hebben dan ook een ruime ervaring van meer dan twintig jaar. Dankzij ons team, dat enkel bestaat uit deskundige hoveniers, hebben wij een goede naam opgebouwd. Wij hebben al voor diverse klanten naar alle tevredenheid projecten uitgevoerd. Ons klantenbestand groeit nog steeds en klanten keren steeds weer bij ons terug.

Hovenier

U heeft één vast aanspreekpunt

Als u een afspraak maakt met een hovenier van ons bedrijf voor het aanleggen of renoveren van een tuin dan komt onze expert eerst bij u langs voor een gesprek. De hovenier probeert dan een beeld te krijgen van uw wensen en ideeën. Aan de hand van dit gesprek zal hij u een schetsontwerp en een offerte sturen. Als u hiermee akkoord gaat dan spreken wij, in overleg met u, een datum af om de tuin aan te leggen of te renoveren. Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden heeft u slechts één hovenier als aanspreekpunt. Zo kunt u makkelijk uw vragen of opmerkingen kwijt. Onze hoveniers zijn echte vakmannen die rekening houden met de natuur. Zij gaan dan ook zeer zorgvuldig om met flora en fauna.

Kies voor een onderhoudscontract

Als onze hovenier het project heeft afgerond dan wordt er met u besproken of alles naar wens is uitgevoerd. Eventueel kunnen wij dan nog enige aanpassingen uitvoeren. Vervolgens bieden wij u een onderhoudscontract aan. Hiermee geeft u het onderhoud van uw tuin uit handen en heeft u er zelf dus geen werk meer aan.

Wilt u een hovenier van Kleter Tuinen inschakelen? Bel ons nu!

Wilt u een hovenier van ons hoveniersbedrijf inzetten voor het aanleggen of onderhouden van een tuin? Bel of mail ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via 033 480 73 01 en 06 200 01 940 of mail naar info@joskletertuinen.nl. Kleters Tuinen hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Wij garanderen u dan ook dat onze hovenier snel een droomtuin voor u realiseert.