Hét hoveniersbedrijf in Leusden met de beste hoveniers!

Bent u op zoek naar een hovenier in Leusden? Ga dan naar Kleter Tuinen nabij Leusden. Wij zijn een enthousiast hoveniersbedrijf dat uw wensen op het gebied van tuinen snel voor u realiseert. Ons bedrijf heeft ruim twintig jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen. Benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Neem dan snel eens een kijkje op onze website voor meer informatie.

Van tuinaanleg tot aan tuinonderhoud

U kunt ons hoveniersbedrijf bij Leusden inzetten voor diverse klussen. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om tuinonderhoud, renovatie of tuinaanleg. Wij doen het allemaal. Wij werken met een team van deskundige en ervaren hoveniers die precies weten hoe zij hun werkzaamheden snel en goed kunnen uitvoeren. Een hovenier van ons bedrijf kan dan ook uw droomtuin realiseren.

Hoveniersbedrijf Leusden

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen?

Als u ons inzet voor tuinaanleg dan komen wij eerst bij u langs om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een passend tuinontwerp creëren. Als u met het ontwerp en de offerte akkoord gaat dan gaan wij voor u aan de slag met het aanleggen van uw nieuwe tuin. Tijdens het aanleggen van uw tuin heeft u slechts één aanspreekpunt. Als u dus vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze gemakkelijk aan de hovenier overleggen.

Uw tuin het hele jaar door onderhouden

Bent u op zoek naar iemand in Leusden die u tuin kan onderhouden? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij vinden tuinonderhoud net zo belangrijk als een tuin aanleggen. Een goed aangelegde tuin heeft namelijk een goed onderhoud nodig. U kunt ons onder meer inschakelen voor een voorjaars- of najaarsbeurt. Verder geven wij u ook de mogelijkheid om een jaarcontract af te sluiten. Hiermee geeft u het totale onderhoud van uw tuin uit handen aan ons.

Wilt u Kleter Tuinen in Leusden inschakelen? Bel ons dan vandaag nog!

Wilt u ons hoveniersbedrijf in Leusden inzetten voor het onderhouden, renoveren of aanleggen van een tuin? Bel ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 06 200 01 940 of mail naar info@kletertuinen.nl. Als u een afspraak met ons maakt, komen wij snel bij u langs om uw wensen te bespreken en u een tuinontwerp aan te bieden. Wij hechten veel waarde aan de natuur. Om deze reden gaan de hoveniers van Kleter Tuinen in Leusden dan ook zorgvuldig om met de flora en fauna.