Vind snel een goede hovenier in Soest

Zoekt u een goede hovenier in Soest? Neem dan eens contact op met hoveniersbedrijf Kleter Tuinen nabij Soest. Als enthousiast hoveniersbedrijf realiseren wij al uw wensen op het gebied van tuinen. Het maakt niet uit of het hierbij nu gaat om het aanleggen, onderhouden of renoveren van een tuin. Dankzij ons team, dat bestaat uit deskundige hoveniers, zorgen wij ervoor dat uw tuin er al snel prachtig uitziet.

Veel tevreden klanten

Wij zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf bij Soest dat zijn diensten aan diverse klanten aanbiedt. Zo werken wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dit doen wij al ruim twintig jaar. Sinds onze oprichting in 1995 hebben wij al voor tientallen klanten opdrachten uitgevoerd, naar alle tevredenheid. Klanten keren steeds weer bij ons terug voor het onderhouden of renoveren van hun tuin of het aanleggen van een nieuwe tuin.

Tuinaanleg tot aan tuinonderhoud in Soest

Kleter Tuinen is flexibel en voert diverse diensten uit op het gebied van tuinen. U kunt ons onder meer inzetten voor:

Zoals u leest, zijn wij dus van alle markten thuis. Verder kunt u ons ook inzetten voor speciale opdrachten. Het kan zijn dat u een speciale wens heeft. Samen met u kunnen wij hierover nadenken en maken wij uw wensen waar.

Hoveniersbedrijf Soest

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een schuur of tuinhuisje bouwen dat nergens anders te koop is. U heeft dan een uniek bouwwerk in uw tuin staan, welke op maat is gemaakt.

Wilt u een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf in Soest? Bel ons nu!

Wilt u dat er een hovenier van Kleter Tuinen in Soest bij u langskomt voor tuinonderhoud of tuinaanleg? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via 06 200 01 940 of info@kletertuinen.nl.

Als servicegericht hoveniersbedrijf nabij Soest luisteren wij altijd goed naar de wensen van onze klanten. Aan de hand hiervan realiseren wij een tuin die helemaal aan hun wensen voldoet. Ervaar zelf de goede service van Kleter Tuinen in Soest.

Een prijs die op uw tuin is afgestemd

De prijzen wat betreft tuinaanleg of tuinonderhoud verschillen per tuin. De prijs heeft weer te maken met de materiaalkeuze, de vormen van de tuin en het aantal werkuren dat de hovenier heeft verricht. Als u graag meer wilt weten over de kosten voor tuinaanleg of tuinonderhoud dan kunt u altijd even een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.