Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Amersfoort?

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Amersfoort? Dan bent u hiervoor bij Kleter Tuinen helemaal op de juiste plek. Als enthousiast hoveniersbedrijf nabij Amersfoort realiseren wij al uw wensen op het gebied van tuinen. Het maakt niet uit of het nu gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg of renovatie, wij doen het allemaal. Kijk snel verder op onze website en kom meer te weten over onze diensten.

Een perfect aangelegde tuin

Ons hoveniersbedrijf bij Amersfoort bestaat al sinds 1995. Sindsdien hebben wij tuinen aangelegd en verzorgd voor tientallen klanten in de regio. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring leggen wij iedere tuin perfect aan.

De tuin van uw dromen

Als wij bij u langskomen in Amersfoort voor tuinonderhoud of tuinaanleg dan bekijken wij eerst uw tuin. Daarna komen wij met een plan van aanpak en leggen wij u een offerte voor. Als u hiermee akkoord gaat, beginnen wij aan de renovatie of aanleg van uw tuin. Onze vaste hovenier zorgt ervoor dat hij de tuin van uw dromen creëert.

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Maak een afspraak met ons voor tuinaanleg

Als u ons inschakelt voor het aanleggen van een tuin dan is de eerste afspraak met ons geheel vrijblijvend. Deze afspraak is bedoeld om u te oriënteren. Onze hovenier informeert u dan over de mogelijkheden en de wensen die u heeft voor uw tuin. Met dit gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw ideeën en wensen. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij dan een passend ontwerp voor u creëren. Tijdens de eerste afspreek met onze hovenier ook uw tuin op. Dit om een juiste maatvoering van het schetsontwerp te garanderen. U ontvangt dan binnen 14 dagen een schetsontwerp met een offerte. Als u hiermee akkoord gaat dan spreekt de hovenier met u een datum af om de tuin aan te leggen.

Wilt u ons hoveniersbedrijf in Amersfoort inschakelen? Bel ons nu!

Wilt u ons ook inschakelen voor tuinaanleg of tuinonderhoud in Amersfoort? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een van onze hoveniers komt dan snel bij u langs om uw huidige tuin te bekijken. Wij zijn bereikbaar via 06 200 01 940 of mail naar info@kletertuinen.nl. Ons hoveniersbedrijf in Amersfoort zorgt ervoor dat wij snel een tuin voor u aanleggen waar u echt in kunt genieten.