Op zoek naar een hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud?

Voor regelmatig tuinonderhoud kunt u terecht bij Kleter Tuinen. Als gerenommeerd hoveniersbedrijf beschikken wij over een ruime ervaring van meer dan twintig jaar. Op het gebied van tuinen zijn wij dan ook dé specialist. Onze deskundige hoveniers kunnen iedere tuin perfect onderhouden. Wij zorgen er dan ook voor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Tuinonderhoud

Een flexibel hoveniersbedrijf

Kleter Tuinen is een flexibel bedrijf dat wekelijks verschillende projecten uitvoert. Dit doen wij voor diverse klanten. Zo werken wij zowel voor bedrijven als particulieren. Sinds onze oprichting hebben wij al projecten uitgevoerd voor tientallen klanten in de regio. Deze projecten hebben wij naar alle tevredenheid uitgevoerd. Wij dragen zorg voor de natuur. Tijdens het uitvoeren van een project houden wij dan ook rekening met de flora en fauna.

Onze verschillende diensten

Wij zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf dat diverse diensten aanbiedt op het gebied van tuinen. Zo kunt u ons inzetten voor:

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinrenovatie

Ook voeren wij speciale projecten uit. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een uniek tuinhuisje of een bijzondere schuur voor u bouwen die nergens anders te koop is. Dit bouwwerk past dan perfect bij de stijl van uw tuin en is op maat gemaakt.

Kies voor een goed onderhouden tuin

De verzorging van uw tuin is net zo belangrijk als de aanleg hiervan. Wij vinden dan ook dat een goed aangelegde tuinvakkundig tuinonderhoud nodig heeft. Ook voor tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Dit kan onder meer in de vorm van een najaars- of voorjaarsbeurs. Verder heeft u de keuze uit een jaarcontract. Hierbij geeft u het totale onderhoud uit handen. U heeft er dan geen omkijken naar en dit scheelt u heel veel tijd. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor klein of eenmalig onderhoud. Zo zij wij er ook voor u om die ene haag of boom snel te snoeien.

Afspraak maken voor tuinonderhoud? Bel of mail ons vandaag nog!

Afspraak met ons maken voor tuinonderhoud? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. U kunt ons bereiken via 033 480 73 01 en 06 200 01 940 of info@kletertuinen.nl. Wij komen dan snel bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Kleter Tuinen hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden bieden wij u dan ook een service op maat aan. Ervaar snel zelf onze goede service en zet ons in voor een perfect tuinonderhoud van uw tuin.