Vind hier een hoveniersbedrijf voor tuinaanleg

Voor tuinaanleg kunt u uitstekend terecht bij Kleter Tuinen. Ons hoveniersbedrijf realiseert al uw wensen op het gebied van tuinen. Wij beschikken over een ruime ervaring van twintig jaar. U kunt ons onder meer inzetten voor tuinaanleg, onderhoud en renovatie. Daarnaast voeren wij ook geregeld andere opdrachten uit. Wilt u meer weten over onze diensten? Bezoek dan snel onze website.

Altijd tevreden klanten

Kleter Tuinen is een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de regio. Sinds onze oprichting, in 1995, hebben wij al tientallen projecten uitgevoerd voor particulieren en bedrijven. Dankzij ons deskundige team van vakkundige hoveniers hebben wij een goede naam opgebouwd. Onze klanten zijn altijd tevreden en keren steeds weer bij ons terug.

Wij verlenen u de juiste service

Wat betreft tuinaanleg gaan wij zeer servicegericht te werk. Zo komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om u te oriënteren over de mogelijkheden voor uw tuin. Wij proberen dan een beeld te krijgen van uw wensen, zodat wij een passend ontwerp kunnen creëren. Verder zal onze hovenier dan ook uw tuin inmeten om een juiste maatvoering van het schetsontwerp te garanderen. Vervolgens gaan wij aan het werk en ontvangt u binnen twee weken een schetsontwerp met een offerte.

tuinaanleg

Snel een mooie tuin

Als u akkoord gaat met het schetsontwerp en de offerte dan spreken wij een startdatum met u af. Wij streven ernaar om het project zo snel mogelijk af te ronden. Gedurende de tuinaanleg heeft u slechts één aanspreekpunt. Wat betreft de tuinaanleg houden wij altijd rekening met de natuur. Zo gaan wij zeer zorgvuldig met flora en fauna om.

Kies voor een onderhoudscontract

Na de afronding van het project blijven wij graag in contact met u. Hierdoor komen wij te weten of het naar wens is uitgevoerd en of u tevreden bent over uw nieuwe tuin. Vervolgens bieden wij u een onderhoudscontract aan. Hiermee geeft u het onderhoud van uw tuin uit handen en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Wilt u ons inzetten voor tuinaanleg? Neem nu contact met ons op!

Wilt u Kleter Tuinen inzetten voor tuinaanleg? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via 033 480 73 01 en 06 200 01 940 of mail naar info@kletertuinen.nl. Wij komen dan snel bij u langs om uw wensen en voorkeuren door te nemen. Dankzij onze perfecte tuinaanleg realiseren wij de tuin van uw dromen.