Op zoek naar een hoveniersbedrijf?

Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf? Neem dan eens contact op met Kleter Tuinen. Als enthousiast hoveniersbedrijf beschikken wij over een ruime ervaring van meer dan twintig jaar. Wij realiseren al uw wensen op het gebied van tuinen voor u. Zo kunt u ons onder meer inzetten voor het aanleggen, onderhouden of renoveren van een tuin. Meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan nu een kijkje op onze website voor meer informatie.

Wij zijn een flexibel hoveniersbedrijf

Als flexibel hoveniersbedrijf voeren wij klussen uit voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Sinds onze oprichting in 1995 hebben wij al opdrachten uitgevoerd voor tientallen klanten in de regio. Dit hebben wij naar alle tevredenheid gedaan. Dankzij onze tevreden klanten hebben wij dan ook een goede naam opgebouwd en is ons klantenbestand nog steeds groeiende.

Hoveniersbedrijf

Echte deskundige hoveniers

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een team van deskundige medewerkers. Dit zijn echte hoveniers die hart hebben voor hun werk. Zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden en voeren hun werk dan ook met veel enthousiasme uit. Daarnaast hebben ze oog voor de natuur. Wanneer zij een tuin aanleggen, onderhouden of renoveren, houden ze hierbij rekening met de flora en fauna.

Nieuwe tuin laten aanleggen?

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan kunnen wij dit voor u doen. Wij komen dan eerst bij u langs voor een ori├źntatiegesprek. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een ontwerp en een offerte op. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt er een datum vastgesteld om aan het project te beginnen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe tuin binnen een korte tijd is aangelegd.

Wij onderhouden uw tuin

Een goed aangelegde tuin heeft de juiste zorg nodig. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Zo kunt u bij ons kiezen voor een jaarcontract. Hierbij dragen wij zorg voor het totale onderhoud van uw tuin. U bent er dan zeker van dat uw tuin er altijd netjes uitziet. Bovendien scheelt dit u enorm veel tijd.

Wilt u een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf? Bel ons vandaag!

Wilt u een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij zijn bereikbaar via 06 200 01 940 of mail naar info@kletertuinen.nl. Wij komen dan snel bij u langs voor een gesprek. Hoveniersbedrijf Kleter Tuinen legt snel de tuin van uw dromen voor u aan.