Vind hier uw hovenier in Nijkerk

Bent u op zoek naar een hovenier in Nijkerk, omdat u uw tuin wilt laten onderhouden? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Kleter Tuinen. Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf nabij Nijkerk met een jarenlange ervaring op het gebied van tuinen. Ons bedrijf bestaat uit een team van deskundige hoveniers die vakkundig te werk gaan. Dankzij ons team kunnen wij voor iedereen een droomtuin realiseren.

Voor particulieren en bedrijven

Als veelzijdig hoveniersbedrijf bij Nijkerk bieden wij diverse diensten aan op het gebied van tuinen. Wij werken voor diverse klanten. Dit zijn zowel particulieren als bedrijven. Zo kunnen wij bedrijfstuinen en particuliere tuinen aanleggen, onderhouden en renoveren.

Een groeiend klantenbestand

Sinds de oprichting van ons hoveniersbedrijf in 1995 hebben wij projecten uitgevoerd voor tientallen klanten in de regio. Ons klantenbestand groeit nog steeds. Klanten zijn altijd tevreden over onze werkzaamheden en keren vaak weer bij ons terug voor nieuwe projecten.

Hoveniersbedrijf Nijkerk

Flexibel en veelzijdig

Wij zijn een zeer flexibel bedrijf en bieden dan ook verschillende diensten aan op het gebied van tuinen. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

Kleter Tuinen is dan ook een veelzijdig hoveniersbedrijf bij Nijkerk dat u diverse diensten aanbiedt. Op het gebied van tuinen zijn wij dan ook van alle markten thuis. Verder voeren wij ook speciale projecten uit. Dit is voor ons een uitdaging. Zo kan het zijn dat u een speciale wens heeft. Wij kunnen deze wens dan voor u waarmaken. Het is voor ons mogelijk om bijvoorbeeld een unieke schuur of een bijzonder tuinhuis te bouwen dat nergens anders te koop is. Dit bouwwerk is dan op maat gemaakt en past perfect bij de stijl van uw tuin.

Afspraak maken met Kleter Tuinen in Nijkerk?
Bel of mail ons nu!

Wilt u ook een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf in Nijkerk? Dan kunt u dit vandaag nog doen. Wij zijn bereikbaar via  06 200 01 940 of via info@kletertuinen.nl. Als u een afspraak met ons maakt dan komen wij snel bij u langs voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek informeert onze hovenier u over de mogelijkheden en gaat hij uw wensen na. Aan de hand hiervan biedt hij u een tuinontwerp en een offerte aan. Als u hiermee akkoord gaat dan gaan wij snel aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Ervaar al snel zelf de goede service van Kleter Tuinen in Nijkerk en maak vandaag nog een afspraak met ons!