Hét hoveniersbedrijf voor tuinaanleg in Baarn

Voor tuinaanleg in Baarn kunt u uitstekend terecht bij Kleter Tuinen. Ons hoveniersbedrijf realiseert al uw wensen op het gebied van tuinen. Wij beschikken over een ruime ervaring van twintig jaar. U kunt ons onder meer inzetten voor tuinaanleg, onderhoud en renovatie. Daarnaast voeren wij ook geregeld andere opdrachten uit. Wilt u meer weten over onze diensten of ons inschakelen voor tuinaanleg in Baarn? Neem dan contact met ons op!

Altijd tevreden klanten

Kleter Tuinen is een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de regio. Sinds onze oprichting, in 1995, hebben wij al tientallen projecten uitgevoerd voor particulieren en bedrijven in Baarn. Dankzij ons deskundige team van vakkundige hoveniers hebben wij een goede naam opgebouwd. Onze klanten zijn altijd tevreden en keren steeds weer bij ons terug.

tuinaanlegWij verlenen u de juiste service

Wat betreft tuinaanleg in Baarn gaan wij zeer servicegericht te werk. Zo komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om u te oriënteren over de mogelijkheden voor uw tuin. Wij proberen dan een beeld te krijgen van uw wensen, zodat wij een passend ontwerp kunnen creëren. Verder zal onze hovenier dan ook uw tuin inmeten om een juiste maatvoering van het schetsontwerp te garanderen. Vervolgens gaan wij aan het werk en ontvangt u binnen twee weken een schetsontwerp met een offerte.

Snel een mooie tuin in Baarn

Als u akkoord gaat met het schetsontwerp en de offerte dan spreken wij een startdatum met u af. Wij streven ernaar om het project zo snel mogelijk af te ronden. Gedurende de tuinaanleg heeft u slechts één aanspreekpunt. Wat betreft de tuinaanleg in Baarn houden wij altijd rekening met de natuur. Zo gaan wij zeer zorgvuldig met flora en fauna om.

Tuinaanleg in Baarn? Neem nu contact met ons op!

Wilt u Kleter Tuinen inzetten voor tuinaanleg in Baarn? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via 06 200 01 940 of mail naar info@kletertuinen.nl. Wij komen dan snel bij u langs om uw wensen en voorkeuren door te nemen. Dankzij onze perfecte tuinaanleg realiseren wij de tuin van uw dromen.